Utan ord

Under de senaste dagarna har jag nått insikt efter insikt. En av dem är att jag gnäller alldeles för mycket. Det är så lätt för mig att tänka negativt när något händer, att se det dåliga. Genom att göra så är det lätt att missa allt det bra. Denna helgen var så bra att den trots min dåliga attityd blev en av de bästa jag någonsin upplevt.

Jag måste erkänna att jag redan innan lite bestämt mig för att den skulle bli dålig. Hur kunde den bli något annat var min tanke. Seminarium med utbildning och pep, jag har ju varit på liknande förut. Hotell som kostade mer än rummen var fina. En klädsel som kändes fel.

frukostÄndå började små fjärilar kittla i magen redan innan vi åkte. Varför? Vad såg jag fram emot? Visste mitt inre jag något som jag inte än kunde se? Under resan upp var jag lugn, men sedan kom en liten panikattack när vi skulle hitta rätt. Skyltning kan alltid bli bättre, vart man än kommer. Men efter detta kom positivitet att skölja över mig igen och igen. Trevlig personal och bubbel på rummet välkomnade oss. Själva rummet såg väl ut som rum gör, fast med plats för en liten soffa vid fönstret. Utsikten var helt förlamande vacker och vi stod en lång stund och bara tittade ut. Frukost på rummet ingick i priset! Vilken skillnad det gör för dagen att kunna äta i lugn och ro.

scenOch vilka dagar det blev sen! Allt var så glädjefyllt, skimrande och omgivet av hjärta. Alla ord som fyllde rummet var äkta, och energierna som de efterlämnade lyfte mig bit för bit. Även i stunder jag normalt kunde hittat fel kom jag på mig själv med att bara le och se det positiva i det som hände. Jag kunde för första gången verkligen se hur jag själv stått i min egen väg genom hela mitt liv. Personerna som talade från scenen var alla så olika. En del var egentligen riktigt dåliga talare, men även det stärkte mig då det visade att alla kan klara av detta jobbet som jag ju var där för att lära. De även sa det en gång, att här köps inte de bästa motivationstalarna eller komikerna in för att prata, här pratar de som gjort jobbet bra. Och det är ju en motivation i sig självt. Givetvis hyllades en del av de som gjort bra ifrån sig lite extra genom att få gå över scen från pampiga entréer och ståtliga trappor. Jag har ännu inte nått så långt, men min älskade make fick äran att provgå. För i det här företaget hyllar man de som stöttar varandra. Bland kollegorna får en person pris för att ha stöttat andra bäst. Männen hyllas för att de stöttar oss och följer med. Så här är en bild när han, bland alla de andra, går över scenen.

balMiddagen stressade många iväg till restauranger för att inta, men vi valde ju roomservice så att vi i lugn och ro kunde göra oss redo för kvällens galakväll. På med balklänning, fixa hår och makeup och så bar det iväg. Under kvällen prisades de som nått de högsta målen, men det var även en show som höjde värmen i lokalen. Glam och fest som fick mig att lysa upp i full drag. Helgen var en upplevelse långt över det vanliga. Något jag redan nu längtar efter att få uppleva igen!

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida. På denna kan man även leta sig vidare till de videos jag lekt ihop på Youtube.

waeke.se