Alldeles alldeles underbart!

I måndags kväll var jag iväg på ett möte med mina kollegor. En jobbkväll helt enkelt. Hela tisdagen gick till att smälta den kvällen och nu först börjar en del tankar komma fram igen. Nu ska jag till min bästa förmåga tala om varför, även om jag vet att det inte går att ta in om man inte var med.

Till att börja med ska jag berätta om ett av mina mål. Som en del av det arbete jag gör kan man välja att gå vidare och jobba med ledarskap och utveckling. Detta har lockat mig från första början. Att jobba i grupp, peppa och guida och få vara del i andras framgångar låter så givande. Det är några saker man behöver för att nå denna del av arbetet, och när man nått det får man en röd kavaj som visar att man är där.

I måndags skulle jag få min kavaj. Det kunde gått helt diskret att jag fått den innan träffen och bara haft en ny på mig. Men så gör vi inte saker bland mina kollegor blev jag snabbt varse om. Nej där firar vi verkligen de som når sina mål, för det är ju en prestation vad målet än var. Så det blev en liten ceremoni där jag fick gå fram med applåder, och sedan togs den gamla kavajen av och den nya sattes på. Så högtidligt och fint att jag nästan började gråta.

Sedan blev det lite mycket jag över kvällen. Jag presenterade en produkt, för det var min uppgift för kvällen. I ny fin kavaj gjorde jag det. Och faktiskt kändes det lite annorlunda att gå med den på, med vetskapen vad den representerade. Det blev så verkligt att jag klarat mitt mål. Jag blev även demoperson när det blev dags för lite makeup-undervisning så även där var jag med på ett hörn. Sedan gick det över till firandet av andra mål, och även där var jag med på ett hörn då jag var en av flera som nått det. Jag omnämndes även över det tredje målet jag till sist klarade. Mer applåder 🙂

Men sedan var det dags för lite mer speciella utmärkelser. Under denna del brukar jag sitta och mysa och se alla som gjort det där lilla extra. De är så inspirerande personer. Först ut var en kvinna som verkligen visar vad man kan. Hon har nått höjder som jag drömmer om, och visar att det är möjligt att nå dit. Sedan var det en omröstning som inte var färdigräknad, så den får vi veta senare. Men så sist var en annan titel där jag direkt tänkte att hon är ju inte här. Jag var så säker på vem som skulle få den, så när de sa mitt namn kunde jag inte riktigt förstå vad som hände. Och det gör jag knappt nu heller. Jag var en av dem. En av dem jag normalt sitter och drömmer om att få vara.

Så nu kan jag ju mer bestämt gå vidare med årets motto: Jag vill och jag kan!

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida. På denna kan man även leta sig vidare till de videos jag lekt ihop på Youtube.

waeke.se