A night for the stars!

Visst låter det fint? A night for the stars. En kväll som man i mitt företagande kunde kvalificera sig för att få vara med på, och minsann så klarade jag utmaningen som krävdes. Tanken var att jag skulle ta lite bilder, men det var så trevligt att jag kom av mig och det blev inte så att jag tog upp kameran. Trevliga människor, god mat och mingel och quiz fyllde kvällen och vi var hemma först efter midnatt.

Jag har faktiskt svårt att hitta orden för hur tacksam jag är för allt jag får uppleva, och alla jag får träffa och lära känna i detta företag. Så otroligt fina människor, positiva och peppande. Det är så att jag redan längtar lite efter nästa gång vi ska fira, och vill jag vara där så får jag utmana mig lite så det är bara att jobba på. Och det vill jag verkligen!

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida. På denna kan man även leta sig vidare till de videos jag lekt ihop på Youtube.

waeke.se