Lite smak på lyxliv

Ibland är livet lite extra kul. Nu har ju jag lagt i en växel och jobbar aktivt med att få igång mitt företag. Detta har gett resultat och jag har nått en ny position i företaget. Det är ju så underbart med direktförsäljningsföretag att alla kan växa och utvecklas till nya positioner, utan att putta bort någon annan. Med den nya positionen kvalificerade jag mig även för vidareutbildning inom ledarskap. Och den har jag nu varit iväg på.

Dagen var så bra att det är svårt att sätta ord på det. Som vanligt sedan jag började med detta. Nya bekantskaper är något jag tar med mig därifrån. Härliga människor som verkligen gav mig en boost i energi och tankar. Kunskapsmässigt fick jag flera nycklar, både till min egen personliga utveckling och till att vidareutveckla min företagande. Även om jag redan innan ändrat mitt tänk, så ser jag ju att det finns en del områden som behöver justeras lite för att nå det slutmål jag siktar på. Och det mest intressanta var att det landade i mig att det inte är svårt. Det är så självklara och enkla saker egentligen.

Men sen fick vi ju även ett smakprov på vad framtiden kan ge om vi vågar släppa alla hinder och gå framåt. För i källaren på huset vi var i fanns ett relax och spa-rum. Vi möts av vackra kaklade väggar, varmt golv och det första vi ser är ett enormt bubbelbad! Mysiga stolar att vila lite på, ett bord med frukt och bubbel och en bastu. Allt jag saknar i livet haha. Allvarligt så är det lite så, att ett sådant rum verkligen hade kunnat ge mig den ro jag ibland behöver. I mitt rum hade jag även gjort en vrå för meditation så att rummet verkligen blivit en oas där jag kan ta en paus från livet. Allt utanför stängs bort för en stund.
Och när jag stod och gapade som mest får jag höra att rummet har kunnat byggas med medel som kommit från just en sådan resa jag just nu gör i mitt liv. Nog är det värt att fortsätta se hur mycket jag kan utvecklas, för än har jag ju inte nått min fulla potential 😉 Men jag vill och jag kan! 😀

 

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida. På denna kan man även leta sig vidare till de videos jag lekt ihop på Youtube.

waeke.se