Jag kan!

I helgen har jag varit på konferans och lyssnat på en hel rad fantastiska kvinnor. Ska jag summera vad jag tagit med mig hem så är det en ny kraft, tro på mig själv och det jag gör. För att komma framåt behöver de flesta veta varför de ska gå framåt, de behöver en anledning. Jag kunde genom det jag hörde och genom att vända frågorna till mig hitta ett varför som passade mig. Jag kunde se så tydligt vilket liv jag vill leva. Och då pratar vi inte om materiella saker, utan om känsla. Tid med maken är viktigt. Tid med familjen. Tid att leva. Och i detta såg jag varför jag går den väg jag går, för att jag kan skapa mer tid för det som är viktigt.

Det är lite intressant att lyssna på dessa positiva talare, och se att de säger lite precis samma sak som många runtom mig fast tvärtom. För precis det som blev deras varför, deras drivkraft, hör jag runt omkring mig som en ursäkt till att inte göra saker. Tänk vad spännande, att människor kan fungera så olika.

Väljer jag att se på min värld som en plats där min vardag stoppar mig från att nå det liv jag vill leva, eller använder jag det som är tufft som en drivkraft? För tid, familj, pengar spelar roll för oss alla, och kan för oss alla bli ett hinder eller en drivkraft. Jag väljer att säga Jag kan, och gå in och aktivt göra de förändringar som krävs. Jag väljer att säga Jag kan designa mitt eget liv. Tar tillbaka makten och styr mitt eget skepp. Och med alla dessa visa kvinnors ord ekande i bakhuvudet ska jag vaksamt se var jag låter mina ursäkter stoppa mig och vända dem till drivkraft!

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida. På denna kan man även leta sig vidare till de videos jag lekt ihop på Youtube.

waeke.se