Bygghjälp

Nu kan jag definitivt säga att det fungerar att bygga som terapi. För varje liten bräda som kommer på plats växer även min skaparglädje. Lite dyrt blir det, för mycket av det jag vill skapa har jag inte material till hemma. Blommor har köpts in, och jag kan verkligen se hur det ska bli när det är klart! En ny rabatt kommer att skapas precis intill trädäcket. Där ska det planteras många olika doftande blommor, så att det lugn jag vill skapa förstärks genom aromaterapi. Ros är viktig, och den får gärna klättra så att några blommor hälsar på uppe vid sittplatsen. Och där är drömmen att få ha en hängstol jag tittat på, men den kostar lite mycket nu. Så nu vill jag verkligen att mitt företag drar igång på allvar!

Under gårdagens bygge fick vi även lite stöd från en gigantiskt skalbagge. Ja dem var upp emot 3 cm, så det tycker jag är ganska stort. Det roliga med den var att den verkade iaktta oss. Den kröp mot mig där jag satt, och då flyttade jag mig för den verkade ju vilja fram där. Men då vänder den och kryper mot mig ändå. Lite sällskapligt ändå. Nej jag förstår att den nog kände något, om det var skuggan vid oss eller värmen. Men det var ändå en lite skoj upplevelse.

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida. På denna kan man även leta sig vidare till de videos jag lekt ihop på Youtube.

waeke.se