Älskar utveckling!

För ett år sedan fick jag frågan: Om du fortsätter så som du gör nu, kommer ditt liv då se ut som du önskar om ett år. Mitt svar var nej. Skulle jag fortsätta som jag gjorde då så skulle det se samma ut efter ett år, och det var inte så jag ville det skulle se ut. Jag hade redan valt att prova en ny väg, men här någonstans valde jag att jag provat klart och beslutade att gå framåt i lite mer rask takt. Under året har jag flera gånger landat i lite liknande frågeställningar och ännu en gång ökat takten lite. Aldrig mer än jag orkat just då. För många kan det tyckas att det inte går snabbt, men ser man från mig så har jag ökat massor. För det är ju så – allt utgår ju från sig själv. Men vill jag ha en förändring på något plan så måste jag ju börja gå mot den, jag kommer ju ingenstans om jag bara står still och velar i mina tankebanor. Jag är så glad att jag har en stöttande man som har sådant tålamod med allt det jag gör och vill. Som fullt ut stöttar mig i min förändring. Många andra hör jag säga att ”du som har det så jobbigt med din sjukdom och allt, ska du verkligen göra något mer, något nytt?” Ja det är klart jag ska. Jag vill ju ha en förändring, då måste jag ju prova nya vägar. De gamla vet jag ju vart de leder och det är inte så jag vill leva. Med den nya har jag chansen att designa om mitt liv, lägga ett nytt pussel som kan passa mig bättre. Och så, efter bara ett år, så börjar jag se vart jag är på väg. Alla de små uppoffringarna får jag nu betalt för. Ja ibland blev det jobbigt, och all min ork gick till att gå vidare. Men det ledde ju till ett balanserat liv, där jag nu kan samla igen den orken och mer därtill. Och jag får leva, verkligen leva. Kolla bara vilka söta skor jag ska ha på nästa bal! Bara för att jag vågade lite mer 😀 Det har varit så värt det!

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida. På denna kan man även leta sig vidare till de videos jag lekt ihop på Youtube.

waeke.se