Jag vill bara skrika, sjunga och dansa!

Oj. Ja det är de bokstäver som kommer ut ur mitt huvud när jag fokuserar väl. För nu måste jag fokusera för att kunna skriva. Så mycket energi sprudlar det inom mig just nu. Och hur jag nått detta är så roligt! Jag har jobbat hela förmiddagen. Ja det är faktiskt så att jag jobbat upp energin med att jobba. Inte det vanliga jag brukar göra, även om det också ger energi. Men nu sitter jag och planerar för en liten träff med mitt team. Det ska vara mysigt, det ska ätas gott, det ska inspirera, lära ut något och det ska givetvis vara en upplevelse att ta med sig framåt. Kan tyckas som en jobbig sak att planera. Och så trillar det ner en tanke, som snabbt växer till en fungerande idé! Så roligt det ska bli att få genomföra denna träff, full av små hyss och galenheter. Men för att nå i mål måste jag nog samla mig och ta tag i det som ska göras, för än är ju inte alla förberedelser klara 😛

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida. På denna kan man även leta sig vidare till de videos jag lekt ihop på Youtube.

waeke.se