Att se själens frö växa

Ja det blev en poetisk titel. Faktum är att jag inte hittade några bra ord och då fick de passa. I många år har jag letat efter ett sätt att pussla ihop de olika delar jag tycker är inspirerande att jobba med. I lika många år har jag varit frustrerad över att det inte gick att få ihop så att det kändes helt rätt. Tills nu!

Jag älskar personlig utveckling, och behöver ha en sysselsättning där jag verkligen kan få växa. När så inte är fallet tröttnar jag nästan med en gång. Nu står jag med en vision som fått mig att sluta leta efter mer. En möjlighet där jag efter ett år fortfarande är lika nyfiken som när jag började. Att få ihop pusslet har inte varit lätt, för att jag inte hittat rätt innan. För här växer alla bitar av mitt jag nu snabbt in i det jag redan gör. Jag behöver inte blunda eller förneka någon del av mitt jag.

Massagen är tillbaka, som en lite mindre del – men där känner jag att den delen fungerar bra. Konsten får vara en avslappnande tillflykt under min lediga tid. Och så får jag lov att jobba med personlig utveckling även för andra. Det är ju faktiskt det jag brinner för mest. Att guida de som vill utvecklas och ge dem redskap för att nå sina mål. Det är det jag verkligen tycker är roligt. Ledarskap och att få personer se sin större potential och kunna hjälpa dem hitta redskapen de behöver för att nå dit.

Något verkligen underligt är att det är en av de saker jag pratade med mamma om i vårt sista samtal. Bara några timmar innan hon åkte till sjukhuset för att aldrig mer komma hem. Massor med löst prat, och sedan blev hon plötsligt så allvarlig och ville prata om min potential och att jag behövde se den. Att jag var så mycket mer än jag tillät mig. Jag lyssnade, jag jobbar på det varje dag och jag ser nu att jag vill ge detta vidare till andra.

Lite ledsamt, men ändå så kraftfullt. Jag älskar dig mamma, alltid, och dina råd har lett mig till något jag knappt kunde tro var sant innan!

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida. På denna kan man även leta sig vidare till de videos jag lekt ihop på Youtube.

waeke.se