En underbar dag!

Det finns flera saker att gilla med att vara egen företagare. En av dem är friheten att kunna planera som man vill. Många företagare ser det inte så, då deras företag behöver överses hela tiden. Men med det jag gör kan jag varje dag ta stunder för mig själv. Och ofta väljer jag att ta en utflykt i naturen.

Att bara sitta på en brygga, utan att ha bråttom till någonting. Se trollsländorna fara omkring. Höra fiskar plaska till en bit bort. Känna solen värma och vinden svalka. Det är sommar för mig.

Kameran får ibland vara med och genom den kan samma brygga ge så många olika vyer. Idag bjuder jag på denna bilden, där blomman lyser upp av solen medans vattnet blev alldeles mystiskt och mörkt. Klicka för att få en större (och bättre) bild.

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida. På denna kan man även leta sig vidare till de videos jag lekt ihop på Youtube.

waeke.se