Vill mer

När min mamma lämnade oss så försvann även min lust till det mesta. Speciellt den del av företaget som handlade om att ge behandlingar. Det gjorde helt enkelt för ont i mig, då hon ofta talade så stolt om det. Men hon sa ju i sitt avskedsbrev att vi skulle fortsätta leva. (Ja hon skrev ett sådant många år innan för att kunna lämna ett sista ord om något skulle hända henne.) Jag gjorde mitt bästa med att starta en ny väg, som verkligen handlade om att leva. Den handlade ju även om att ta hand om andra, så helt lämnade jag inte min gamla väg. Men så en dag kände jag för att ge en massage. Och gjorde det! Och så bit för bit växer nu det gamla fram, tillsammans med det nya. En väg som känns alltmer komplett.

Med massagen kom nya idéer och under sommaren kommer det hållas lite egendesignade spa-träffar. Ja grunden är ju det som finns i Mary Kay, men jag väljer att våga gå min väg och använda alla mina favoritprodukter under träffen. Och när den första av dessa hölls kom ännu en ”jag vill” känsla, och nu kommer det att pusslas in både meditation och frigörande dans i det som redan erbjuds. Det känns bra att få ihop dessa bitar.

Glömmer du helt ditt skapande nu? Nej verkligen inte. Att våga göra det jag vill, lägga in alla dessa bitar av allt jag vill ge andra, ger mig verkligen inspiration till den kreativa biten. Så även där är det en del nya vägar på väg in, tillsammans med varianter av de gamla. Så utvecklas gör jag även på det området.

 

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida. På denna kan man även leta sig vidare till de videos jag lekt ihop på Youtube.

waeke.se