Tystnaden

Det var länge sedan jag skrev. Jag har tänkt på det, men orden har inte varit där för mig. Allt har varit så ihoptrasslat i mitt huvud och varje gång jag fokuserat på en tanke har det totalt stängt ner istället. Livets bergochdalbana far vidare med positiva och negativa saker. Dagarna byts i känslor så snabbt. Nog en av anledningarna till att jag har svårt att hänga med.

Men nu skriver jag. För nu kom det lite ord. Jag har spenderat dagen i en känsla av panik. Började med en liten meditation som lugnade mig, men snabbt kom det tillbaka så fort jag skulle fortsätta dagen. Panik över det som ska göras, panik över saker som gjorts. Stressat sprungit hit och dig för att sedan se att jag inte checkat av något på min lista. Jag står ju bara och stampar, kommer inte loss, sitter fast. Och det är frustrerande. Hur jag än vänder och vrider, så vill det sig inte.

Så tog jag en paus, och tittade på en föreläsning om tapping. En mix av akupunkturpunkter, bekräftelse och affirmering. Sista halvtimman gjorde vi en övning. Vi, för det kändes som att jag satt där. Och efter denna så sitter jag bara. Lugn. Tankarna syns ganska klart när de kommer en och en. Tystnaden runt dem hörs, så även mina hjärtslag. Det är så skönt att bara vara. Och med detta kom orden, lusten att skriva!

Jag förstår att denna känsla inte kommer att vara för evigt. Så jag gör något jag inte klarat av på ett tag – jag skriver lite. Sen ska dessa nya små redskap testas mera, och fungerar det så här bra igen så ska det få en fast plats i min vardagsrutin. Men först ska jag sitta en stund till och lyssna på tystnaden och mina lugna hjärtslag.

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida. På denna kan man även leta sig vidare till de videos jag lekt ihop på Youtube.

waeke.se