Nytt hus

Eller nytt och nytt, det är min mormors hus jag nu bor i. Men för mig är det nytt att bo här, tidigare har jag bara hälsat på. Det känns underligt. När allting blev som det blev så är detta den bästa lösningen. Jag trivs underbart bra här, och känner en närhet till alla de som försvunnit. Men det är just det som blir det underliga. För nog vore det bättre om det inte blivit som det blev. Att de fanns kvar. Att de bodde här.

Att bo så här fritt, med stor trädgård, är en frihet även för mig. Jag har en inre ro här som jag aldrig upplevt tidigare. Någon del av mig börjar vakna till liv. Orden finns inte, för känslan är som från en annan värld. Vi får se vad som går att skapa utifrån detta, för skapa ska jag göra även här.

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida.

waeke.se