Inre ro i en blommande trädgård

Min lilla trädgård har gett mig en värdefull gåva: inre ro. Nu börjar växtsäsongen passera och jag har fått en liten koll på vad som finns i trädgården. Det har varit som en dröm att gå runt och nästan dagligen hitta nya saker som blommar eller bär frukt men nu har jag mycket att fundera över. Vad ska sparas, vad ska sparas men flyttas. Vad kan räddas och vad har gjort sitt. Redan nu har jag satt in en del nya blommor, som förhoppningsvis ska trivas lika bra som allt det andra och precis som dem komma tillbaka nästa år.

Inspiration och meditation

Det är verkligen inspirerande med all färg och doft. Trädgården som vid första anblick tycks bara stå där, är full av liv och rörelse. Energierna är kraftfulla och varma även på en regnig dag. Så många gånger har jag gått ut i trädgården bara för att sitta. Helt tyst, och tillåtit mig själv att bara vara. För att sedan sakta gå ett varv runt trädgården. Fortfarande i tystnad. Studera blommorna och de små gäster de har. Humlorna som surrande rullar runt i pollen. Fjärilarna som solar sig. Det blir som en enda lång meditation.

Fler bilder på instagram

Löpande lägger jag ut lite bilder på min instagram (och liwaeke heter den så följ mig gärna där), och det är en del av dessa foto jag nu delar med mig av här. Och jag ska även dela med mig av en personlig sak. Jag vaknade idag med stark oro. Vilsen i mina egna tankar. Helt utan lust att göra något alls. Men så beslutade jag mig för att skriva detta inlägg och när jag gick igenom bilderna kom min inre ro tillbaka. Och nu har jag inte bara lust att göra saker, jag kom på mig själv med att pausa i skrivandet och göra en del av dem direkt. Naturen är verkligen läkande, och ja helt magisk!

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida.

waeke.se