Fjäril fjäril på blomman där

En del intressen och passioner har följt med mig i flytten. Som att sitta i gräset och se om jag kan ta foto på en fjäril eller en annan liten varelse. Så en del sådana stunder blev det över sommaren. Och i denna trädgården finns det många möjligheter till det. Det rör sig överallt! Surrar och flaxar, hoppar för varje steg du tar.

En del stunder har varit helt magiska. Vid flera tillfällen har en av trädgårdens invånare satt sig på min hand, och stannat där. Jag har fått studera denna samtidigt som den verkar ha studerat mig tillbaka. Första gången det hände var det en fjäril. Jag önskar så att jag kunde namnen på de olika arterna, men tyvärr är jag bättre på annat. Den första bilden är den fjärilen som pratade med mig.

Under ett par år har jag trott att gräshoppor håller på att försvinna. De har inte spelat om nätterna så som jag minns. Men det var nog för att alla bor här i denna trädgården. För varje steg du tar så studsar de åt alla håll. Den rosa på tredje bilden är ännu en av mina speciella kompisar. Och när han väl lämnat min hand så hade vi en lång fotosession. Även små grodor har hoppat runt nu på sensommaren.

Och så har vi alla humlor! Jag har aldrig sett så många humlor förut. Stora och små, många olika färger. Det finns fler arter än man kan tro. De rosa blommorna har varit roliga att ha för där är en art som är helt tokig. Den ser ut som den rullar runt av glädje bland all pollen. Jag ler stort varje gång. Även den sista bilden var ett fascinerande tillfälle. Där satt verkligen hur många som helst på samma ställe. De som syns i bild är långt ifrån alla som var där.

Så min passion att fotografera smått kommer att få följa med mig även i framtiden. Det finns även större djur här runtomkring, men de har jag inte lyckats få på bild. Men jag kommer bo här länge, så vi får vänta och se om de vill stå modell i framtiden.

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida.

waeke.se