Utsikt från mitt sovrumsfönster

Så många av mina bilder på instagram har varit av min utsikt från mitt sovrumsfönster när jag bodde i det andra huset. Och det kan tänkas att denna trend fortsätter. Det hann inte gå många dagar och nätter innan jag kände att jag ville ta ett foto från även detta sovrumsfönster.

utsikt; solnedgång
utsikt: solnedgång, vår

När jag tänker på det så är det en viktig detalj. Det är här jag somnar varje kväll. Den vy jag ser precis innan jag somnar, ramar in dagens alla intryck. Och det är här jag sedan vaknar varje morgon. Så den utsikt jag då ser är den som sätter känslan för dagen. Den hjälper mig att vakna på rätt sida.

När en utsikt ger driv och energi

Jag kan ge ett specifikt exempel. Katterna väckte mig en morgon alldeles för tidigt. Inte en enda del av mig kände att det var okej. Tills jag reste mig upp och såg vad naturen skapat över natten.

utsikt; soluppgång
utsikt; soluppgång på sommaren

En dimma rullade över ängarna, och solen gav den en varm känsla. Min fantasi kunde se hur alla naturens varelser jobbade hårt för att starta dagen. Fairys flög för att väcka blommor. Tomtarna viskade försiktigt till alla djur, godnatt till de som nu skulle sova och godmorgon till dem som tog över. Precis så som det ska vara i den sagovärld vi inte kan se med bara våra ögon.

Ni förstår säkert hur dessa tankar fick mig ett le, och påbörja denna dagen med en lite bättre energi än vad jag annars hade gjort. Så en utsikt från ett sovrumsfönster kan verkligen göra skillnad i det vardagliga livet. Alla små detaljer runtom oss skapar känslor, och känslor har en så stor del i hur vi mår och även i de liv vi skapar. En känsla kan ge tro och hopp, och en annan kan ta det från dig. Så jag är uppmärksam på de små detaljerna som kan hjälpa mig framåt.

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida.

waeke.se