Drömmarna vaknar

Det var en gång.. Så börjar alla sagor och de orden förföljer mig just nu. Ju mer jag tänker på att livet är en saga, en berättelse, ju mer växer olika frön inom mig. Drömmarna vaknar en efter en, och det som är väldigt intressant är att vissa dagar känns det som att de kan fungera i samma bok. Alla de splittrade tankarna börjar få vinklar som passar ihop med varandra.

Så det var en gång en tjej som var helt vilsen. Med så många tankar igång på en och samma gång att det drog henne helt sönder och samman. Men så hände det en rad tuffa saker som vände tankarna. Samtidigt som dessa dörrar stängdes för gott så öppnades nya. En del bara på glänt, andra fullt öppna att gå igenom. Och så vävdes tankarna ihop till ett vackert mönster.

Ja så kan man sammanfatta den saga som nu utspelar sig. Helt klar är inte väven, men redan nu är jag glad över att få uppleva att drömmarna vaknar, och att de nu inte längre är drömmar utan tar plats i min verklighet.

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida.

waeke.se