Minnena svämmar över

En flytt och en ny start fick bli det som startade om denna blogg. Och nu ser jag tydligt att denna nya start tog mig tillbaks istället för framåt. Men ibland är det just vad som behövs. Kanske kommer det att visa sig att det är så även i detta fallet. Men just nu känns det som att minnena överväldigar mig, gör att min hjärna svämmar över och behovet av att skriva av mig är stort.

Hela huset är en gestaltning av olika minnen. Så många saker har hänt här genom åren. Alla gånger jag sovt över som barn. Alla pannkakor till frukost. Alla gemytliga tillställningar, träffar och festligheter. Alla jular som firats med mat, spel och lekar. Alla historier som ljugits fram och alla skratt. Så mycket har det skrattats i detta huset. Men det har även gråtits över alla som lämnat oss för tidigt. Det går dock inte att tänka den tanken utan att även då le lite, för även vid dessa tillfällen har det berättats historier och skrattats. Så mycket kärlek.

Det är tomt just nu. För så många av dem som fyllt huset med sina sagor och sina skratt har nu antingen lämnat oss eller har de tappat ork eller lust att besöka huset. Så jag bor här och fyller det så gott jag kan, men ändå kan det på vissa sätt kännas öde och övergivet.

Allt är så konstigt, surrealistiskt. Och något fint slut på detta inlägg blir det inte. För där är jag just nu, i den känslan. Så det går inte att göra på annat sätt än att lämna även er med den. Jag återkommer när och om jag finner mer lust att skriva.

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida.

waeke.se