Ännu ett år tar sin början

I många år har jag haft mycket bestämda rutiner runt nyår. Att veckorna innan rensa, både bland prylar och i sinnet. Skriva ner allt som varit under året, får att summera och se vad som behöver justeras till det nya. Och att sista dagen på året göra saker som jag vill få in på året som kommer. Hela nyårsafton har varit en önskebrunn, där alla aktiviteter representerar något.

Men denna gången blev det inte så. Istället för att städa och rensa har jag valt att bara sitta och njuta. Mysa med maken och katterna i ljuset av allt julpynt. Inget annat har lockat. Sista dagen gjorde jag en liten ansats att fylla den, men det kändes bara fel – så istället pyntade jag och fokuserade på den lilla festlighet som skulle fylla kvällen.

Och nu känner jag att detta var ett budskap till mig. Jag behöver få in nya saker, och dessa behöver ge lugn. Det är dags att sluta prestera för att nå saker, de ska istället få tillåtelse att bara falla på plats.

Så ofta tänker jag att jag inte vet vem jag är. Och för att hitta dit förut har jag gjort saker, känt ett behov av att aktivt ta steg för att nå dit. Men nu är det dags att prova en annan taktik. Och det är att släppa allt som distraherar mig från mitt inre, allt runtom och låta mig själv landa i mig själv.

Vi får se hur länge jag kan stanna i denna känslan, men vem vet vad som kan hända nu när ännu ett nytt år tar sin början.

Söta lilla du. Jag tycker väldigt mycket om alla kommentarer jag får, men lägg bara en kommentar som rör inlägget i fråga, så att alla som läser har en chans att hänga med. Vill du mig något annat finns det ett formulär på sidan kontakt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida.

waeke.se