creations by liwaeke -helande konst

Mitt skapande kommer från det som kommer till mig från mitt inre, genom meditationer eller genom att bara vara i energin från allt runtom mig. Detta leder till abstrakta verk, med känslor, budskap och ofta dyker det upp naturväsen eller liknande som vill presentera sig.

Talismaner

I höstas började varelser från andra dimensioner att besöka mig regelbundet i mina meditationer och när jag målade. Dessa kommer även med budskap. En del av dem samlas till att bli del av en orakelkortlek, en del av dem har inte helt talat om hur de vill manifesteras i vår värld. Flera av dem som hamnat på kort har däremot meddelat att de även vill och kan agera som talismaner.

Av den anledningen kommer de nu att en efter en dyka upp både som halsband och som små talisman-tavlor i ram jag valt, eller som tryck du själv kan rama in. Ramen jag valt är enkel, men djup – så att det går att förstärka talismanen med kristaller eller symboliska saker som ställs på kanten. Självklart följer en lapp med budskapet med din talisman.

Talisman i ram – 362kr        går endast att köpa i atelje eller på mässor än så länge.
Ark utan ram – 300kr          går att skicka, kommer snart i webshopen.

Talisman berlock – 323kr     Finns nu att köpa via webshopen

Min konst som tryck

I min webshop på denna sidan finns de saker jag själv hantverkar ihop. Små tryck som hamnar i ram eller i halsband. Men det går även att få en del av mina verk som större tryck i olika former. Här nedan visar jag exemplet med acryl-tryck, men även artprints för inramning, metall-print, anteckningsblock och ibland hamnar det även på andra produkter. Titta igenom och köp här: http://liwaeke.redbubble.com