Helande konst

Mitt skapande kommer från det som kommer till mig från mitt inre, genom meditationer eller genom att bara vara i energin från allt runtom mig. Detta leder till abstrakta verk, med känslor, budskap och ofta dyker det upp naturväsen eller liknande som vill presentera sig.

Min konst som tryck

Förutom det som går att se via mässor, utställningar eller atelje så trycks och säljs en del av mina verk via andra länkar med print on demand, dvs det trycks när någon beställer. Här går det både att få i posterformat, men i vissa fall även tryck på kuddfodral, koppar, väskor, pussel, plexiglas och andra media där verken gör sig på ett trevligt sätt. Jag har mer än en sida då jag har valt att dela upp det jag skapar med ai som verktyg och det jag skapar med ritpenna.

Första delen här är det som kommit med ritpenna. Jag använder även fraktaler, men de kommer med som stämplar, som penna , som delar i en mer komplex bild. Ofta dessutom mer än en. Så en blandning mellan 3d konst, fraktalkonst, lite skulptur med bild, och så det jag målar med ritpennan har skapat dessa. Nedan kommer ett utval som finns i webshop för print.

 

Jag leker även en del med ai konst. Många tror att det bara är att skriva in en rad och så blir det av sig självt. Och så kan man göra. Men vill man få det lite mer intressant så får man arbeta på sina ord, det som kallas prompter. Mina är nu väldigt långa för att få det att bli min egen stil. Det kan bli lite abstrakta inslag, fantasivärldar och annat. Även här dyker inslag upp som känns som små budskap. Ett roligt sätt att arbeta när du vill låta ödet styra lite mer, och därför även ett bra sätt att släppa det där kontrollbehovet som kan infinna sig om alla små detaljer i en skapelse.

Här nedan ser du några få utvalda bilder, men inne i shoppen hittar du massor. Alla finns som poster-tryck, även de jag valt att visa som print på andra medium.

Dessa verk har jag även till salu i en annan print on demand butik, då de där även hade magneter och pins som val för trycken. Ta en titt även där Tee public

Talismaner

Hösten 2022 började varelser från andra dimensioner att besöka mig regelbundet i mina meditationer och när jag målade. Dessa kommer även med budskap. En del av dem samlas till att bli del av en orakelkortlek, en del av dem har inte helt talat om hur de vill manifesteras i vår värld. Flera av dem som hamnat på kort har däremot meddelat att de även vill och kan agera som talismaner.

Av den anledningen kommer de nu att en efter en dyka upp både som halsband och som små talisman-tavlor i ram jag valt, eller som tryck du själv kan rama in. Ramen jag valt är enkel, men djup – så att det går att förstärka talismanen med kristaller eller symboliska saker som ställs på kanten. Självklart följer en lapp med budskapet med din talisman.

Talisman i ram – 362kr        går endast att köpa i atelje eller på mässor än så länge.
Ark utan ram – 300kr          går att skicka med post, skicka en förfrågan.

Talisman berlock – 323kr     går att köpa via mässor, atelje, men kan även skickas per post. Hur kommer att uppdateras inom kort, men vid intresse innan detta är klart så får du skicka ett meddelande via kontaktformuläret.