Vabo – N – tillskott för kroppen, resa för själen

I ett helhetstänk får vi inte glömma bort kroppen, det tempel där vår själ ska bo under den tid vi är på jorden. Och jag tror verkligen på att vi kan ge den de bästa förutsättningarna för att stanna stark och inte åldras i förtid genom det vi äter och dricker. Jag tror oxå att det är i princip omöjligt att få de bästa förutsättningarna bara genom den vanliga kosten, och att vi därför behöver titta på tillskott. Där tror vi alla olika, och tror du som jag läser du vidare.

Tillsammans med ett team av fantastiska människor jag letat fram, och testat  produkter som jag verkligen anser gör skillnad. Dessa köps genom rekommendation från befintlig kund eller partner, vilket gynnar alla inblandade. Som kund får du produkterna direkt från företaget, din egen sida där du beställer, möjlighet att få rabatter om du prenumererar eller rekommenderar vidare.

Jag tyckte så mycket om dessa produkter att jag valde att bli Partner. Det är egentligen samma sak, man är kund. Men istället för rabatter kan man tjäna pengar då man får provision de produkter man rekommederar. Det är alltså ett alternativ om man vet att man tycker om produkterna och tipsa många. Kanske vill man tjäna extrapengar, kanske vill man bygga en sidoinkomst. Alla har sitt team, teammöte med utbildningar, pep och stöd. Man kan även få ta del av teamets sälj på olika vis, så inkomst går att bygga på flera olika sätt.

Team Heart – ett team med hjärta

Jag tillhör ett team som kallar sig Team Heart. Och det namnet kom då vi som var med från början ville göra detta just från och med hjärtat som utgångspunkt. Vi bryr oss på riktigt om varandra och de vi pratar med. På våra möten så pratar vi inte bara jobb, utan även energier och hur vi kan höja dem för att nå vår potential på alla plan. Ett härligt gäng med andra ord.

Kostnadsfritt möte

Vi har möte en gång i veckan, via zoom. Du kan vara med på ett om du vill höra mer om produkterna, stanna längre för att höra om hur man kan göra detta till en extrainkomst och då även träffa teamet för att se lite hurdana vi är. Efter ett sådant möte gör du precis det du känner för. Kanske fastnade du för en produkt och vill prova den som kund. Kanske vill du bli en del av teamet. Kanske vill du inget mer – alla alternativ är helt okej. Vi håller mötena för dig – för att du ska få mätta din nyfikenhet och vetgirighet. Vad du gör med denna är ditt val, din resa är din!

Produkterna

Företaget har inte så många produkter. Men de som finns täcker de viktiga delarna av världen tillskott. Det är skönt tycker jag, att det inte är en tjock bok med val – en djungel att navigera genom.

Essentials – Ett bra bastillskott. En shot om dagen – 12 vitaminer, mineraler och spårämne, acerola, mangostan, aloe vera, reserveratrol.
orac värden på 43.064 per daglig dos – så en superbra antioxidant som skyddar dina celler från fria radikaler, stress och miljö.

Fierce – “The health optimizer”. Samma somessential fast med lite extra energi och gjord som en fräsch lätt bubblande dryck i burk. Vegansk. Inga sötningsmedel, färgämnen, allergener, sojaprodukter eller genetiskt modifierade ingredienser. – Bara ren plantbaserad energiboost.

Oh!Mega – De flesta av oss har inte rätt nivåförhållande på omega 3 och 6, detta är lösningen. 1 jelly innehåller tillräckligt med DHA och EPA för att stödja hjärna, syn och hjärta. 4 jellys stödjer en hälsosam lipid nivå i blod och 6 jellys bidrar till normalt blodtryck.

ReNew – Aktiverar kroppens egen autofagi utan att fasta. Återvinner cellavfall, reparerar cellskada, främjar tillväxt av hälsosamma celler, celldelning, skyddar från oxiativ stress, stärker immunförsvar. En trevlig antiaging produkt.

Apex – “The body optimizer”. Bioactiva kollagen peptider främjar muskeltillväxt och fettminskning väsentligt mer än vassleprotein (whey), BCAA, EAA, casein och mjölkprotein. Detta tillsammans med vitaminer, fiber, guarana och mer gör det till en perfelt produkt för dig som tränar. Speciell om du börjar bli lite äldre, då det är en utmaning att behålla muskelmassan då. Kollagen hjälper också lederna. Detta är min favorit, och jag känner stor skillnad på min träning (yoga, dans och body sculpt) sedan jag tagit denna dagligen i en månad.

Blossom – “The beauty optimizer”. Det finns olika sorters kollagen. Det i Apex som är för muskler och leder. Sedan har vi det som är för hud, hår och naglar. Dessa peptider hittar du i denna produkt tillsammans med annat som gör det till en fantastisk produkt. På bara några veckor såg jag skillnad på mina linjer i ansiktet, på nån månad gick det inte att ta miste på förändringen och jag ser fortfarande att det blir skillnad ju längre jag tar den.

Läs mer och köp produkter via min Vabo-N sida

Vill du höra mer är du välkommen att vara med på en zoom presentation, skicka ett meddelande via kontaktformuläret så ordnar jag med inbjudan till zoom.

Mina favoriter är alla. De jag väljer om jag måste är Apex och Blossom dagligen, kryddat med Fierce lite ibland. Om jag måste. Måste jag inte vill jag ha alla.