Bakgrund till sidan

Kom på upptäcksfärd med mig

Denna sida var till en början ett sätt för mig att lära känna mig själv lite bättre, och på många vis är det nog så fortfarande. Men numera är den mer än så, den växte och blev ett andra hem för mig. Här kan jag få dela med mig av hela mitt jag. Konstnären inom mig delar här med sig av de verk jag skapar och ibland bloggar jag om tankarna som lett fram till dem. Drömmen om författarskap får växa och gro genom alla texter jag skriver. Inspiratören kan få dela med sig av tankar och så små frö till andra.

Sidan är levande och ändras därför hela tiden. Mitt motto är att livet är en upptäcktsfärd, och med sidan får ni följa med mig på denna. Jag utvecklas och formas av det jag möter på min färd och sidan kommer att göra detta ihop med mig. Både design och innehåll kan därför skilja sig från dag till dag.

Att leva med energier som följeslagare

Som barn påverkades jag ofta av alla de energier som fanns runtom mig. När jag var för mig själv drogs jag in i en annan värld, energiernas värld. Denna värld målade om mitt yttre och stärkte mitt inre. Här mådde jag bra på alla plan, vad som än hände i livet. Jag minns en stor förvirring när jag tittade på de människor som levde runtom mig då de inte såg den värld jag såg. Deras agerande var i mina ögon väldigt konstigt. Ju längre tiden gick ju mer begravdes denna lekfulla del av mig och ersattes av ett avgrundsdjupt mörker för en tid.

En dag var jag under en liten stund fullt ut där med hela mitt jag, i full insikt. Jag minns det så väl. Jag stod i fönstret på en utbildning och studerade träden på ängen där utanför. De vajade i ett lugn fram och tillbaka. Grenarna slingrade sig i snirkliga rörelser och tycktes dansa med mig. Energierna nådde mig och i full kontakt kände jag hur min kropp började röra på sig och dansa i harmoni med träden. Denna fantastiska känsla satte sina spår och den skaparanda som legat slumrande sedan jag var ett barn vaknade till liv ännu en gång.

Energiernas värld och den inre rörelse som jag hittade där finns med i allt det jag skapar. Den är min inspiration, min kraft och min glädje. Världen dansar med mig och i mitt skapande dansar jag med världen.

Aktuellt just nu

Fokus ligger på mysiga spa- och hudvårdsträffar (som ju är mitt dag-jobb och går att läsa om på sin egen sida.)

Hudvård/Makeup/Massage

När jag inte sitter och bloggar är det ganska troligt att jag är igång med det företag som blivit en allt mer växande passion för mig. Hudvård, makeup och ledarskapsträning är grunden i det hela. Men jag erbjuder även massage och kanske kommer jag krydda det hela med lite guidade meditationer i framtiden.

livselixir.waeke.se

Konst& Skapande

Att jag tycker om att skapa kanske den som läst bloggen insett. Och då kan det tyckas att det finns lite om det här. Det är av den enkla anledning att det har sin egen sida.

waeke.se